Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Καλημέρα και καλή εβδομάδα....Μιάς και ξεκινάει μια κρύα εβδομάδα με χαμηλές θερμοκρασίες και πολλά μποφόρ, το τζάκι να καίει από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μην θέλω να βγώ από το σπιτάκι μου, είπα να τελειώσω κάποιους πίνακες που ξεκίνησα την παρασκευή.Για αρχή θα σας δείξω τον ένα που τελείωσα το Σάββατο και τον πήγαμε σε μια συμμαθήτρια του γιού μου..Είναι με την τεχνική της χαρτοπετσέτας.Τους υπόλοιπους θα σας τους δείξω την επόμενη εβδομάδα διότι αυτή η εβδομάδα θα είναι προετοιμασία για το πάρτυ γεννεθλίων των δύο μου αγοριών.
Σήμερα έχουν τα γεννέθλιά τους ο αγαπημένος μου αντρούλης και ο μικρούλης μου γιός, που κλείνει 1 έτους. Στο πάρτυ που θα κάνουμε το Σάββατο είσαστε όλοι ευπρόσδεκτοι....Εάν δεν έρθετε λόγω απόστασης δεν θα σας παρεξηγήσω.... :-)))))))))) Άντε τώρα σας αφήνω και σας περιμένω στο πάρτυ μας.....

Φιλιά πολλά και ντυθείτε καλά να μην κρυώσετε..

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ένας πίνακας για την Γιωργία...
Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε...δυστυχώς δεν με φτάνει ένα 24ωρο για να τα προλάβω όλα. Πώς περνάει τόσο γρήγορα η μέρα και η νύχτα!!Οικογένεια,δουλειά,σπίτι,φαγητό...και επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο και έφτιαξα έναν πίνακα για την Γιωργία που έχει τα γεννέθλιά της αύριο..Τον έφτιαξα για μια φίλη που θα τον πάει δώρο στην βαφτηστήρα της..Τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι φύλλο αλουμινίου,τσόχα και ακρυλικά χρώματα..Κι επειδή δεν μπορώ να περιμένω άλλο, τον μοιράζομαι μαζί σας.